LENTE

 
 
1907 verdenius_ brittons bakery  _ lente-0137-bewerkt.jpg
 

"Key" Lime Pie

(22cm, 10 punten)

Deze heerlijke pie heeft een zoetzure custard. De echt key limes zijn helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland, dus hebben wij ons uiterste beste gedaan om deze smaak na te bootsen met een mengsel van limoen en citroen. Deze pie heeft onze huisgemaakte shortbread bodem en een grote toef slagroom bovenop.

 

 

 

 
1907 verdenius| brittons bakery  | lente-0172.jpg
 

Coconut Lime Loaf

(25cm)

Deze overheerlijke cake is net zo lekker smeuïg als onze andere cakes. Voor het beslag raspen wij met liefde veel limoenen door het beslag en mengen er aan het einde de gemalen kokos door. Als ze net uit de oven komen, krijgen de cakes een limoen drizzle. Ze worden afgemaakt met een glazuur van limoen.

 

 
1907 verdenius| brittons bakery  | lente-0153.jpg
 

Easter Egg Cake

(20cm, 12 punten)

Onze paas-taart word gemaakt met luchtige vanille biscuit met Bourbon-Madagaskar vanille. Deze taart heeft een heerlijke vanille icing, met een stracciatella van melkchocolade erdoorheen gevouwen. De chocolade paaseieren als decoratie er boven op maken het helemaal af. Wij wensen iedereen een Vrolijke Pasen!

 

 
1907 verdenius| brittons bakery  | lente-0186.jpg
 

Orange Velvet Cake

(20cm, 12 punten)

Onze koningsdag taart is een versie van onze Red Velvet Cake. Hij heeft een heerlijke fluweelzachte textuur. Ook deze taart wordt bedekt met de oorspronkelijke ermine (melk roux) icing en roomkaas. Lang leve de koning!