HERFST

 
 
Pumpkin Bread (lactose free).jpg
 

Pumpkin Bread

(25cm, lactose-vrij)

Wie kent hem inmiddels niet? Een van onze meest populaire seizoen cakes is terug. De Pumpkin Bread. Hij heeft een heerlijk smeuïge structuur, net als al onze andere cakes met smaken van heerlijke speculaas-achtige kruiden en pompoen. En hij is lactose-vrij. Zet jij deze herfst klassieker ook op je menu? 

 

 

 
brittons bakery | verdenius | 143A1380.jpg
 

Pumpkin Pie

(22cm, 10 punten)

Deze typische Amerikaanse pie vind je steeds vaker en vaker weer terug op ieders herfstmenu.
Onze Pumpkin Pie wordt gemaakt met een bodem van huisgemaakte shortbread. En heeft uiteraard een onweerstaanbare smaak van pompoen- en speculaas-achtige kruiden.

 

 
pecan_pie_small.jpg
 

Pecan Pie

(22cm, 10 punten)

Deze pie zit boordevol pecannoten. En door de pat-in-the-pan korst (een soort hartige shortbread) wordt de zoete caramel in deze pie heel mooi weer in balans gebracht.

 

 
cookies_small.jpg
 

Cranberry White Chocolate Oatmeal Cookies

(24 cookies)

Deze cookies zijn heerlijk chewy van structuur. Met smaken van haver, bruine suiker, boter, een vleugje kaneel en vanille. Hij zit boordevol gedroogde cranberries en witte chocolade.